Вратарят на Локомотив Пд Мартин Луков сподели, че играта на неговия тим не се е получила срещу Арда. Срещата от 18-ия кръг на efbet Лига завърши 0:0, като „смърфовете” останаха и човек по-малко в 74-ата минута.

През седмицата Локо Пд посреща Литекс в 1/8-финален мач за Купата на България. Мартин Луков беше категоричен, че неговият тим няма друг избор, освен да отстрани отбора от Втора лига.

„Получи се един не много приятен мач за окото, с повече единоборства, в началото не влязохме както трябва в мача, останахме с човек по-малко, и до края гледахме да браним точката. Не беше днес нашият ден, не успяхме да създадем толкова положения във фаза атака. Не ни се получаваше днес играта”, сподели Мартин Луков пред DIEMA SPORT.

“Съперникът не ни изненада, просто на нас не ни се получаваха нещата. Червеният картон повлия, малко преди това, преди тази ситуация и играч на Арда можеше да бъде изгонен, но при ответната атака се случи при нас.”

Запитан за предстоящия мач от Купата на България, Мартин Луков сподели: “Не трябва да им оставяме и за секунда си помислят, че могат да ни отстранят на нашия стадион.”