Бившият футболист и ръководител на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи твърде любопитен коментар за това дали Наско Сираков трябва да стане изпълнителен директор на сините. Според него това ще е пагубно за клуба, тъй като той не е подготвен за тази длъжност.

Lap.bg
20 снимки

Майкъла обяви, че думите му са на база неговия бизнес през последните години, твърдейки, че Сираков оцелява с помощта на съпругата си Илиана Раева и на бизнесмен, който издържа ЦСКА, но без да уточнява конкретно име.

Илиев е категоричен, че Сираков трябва да е спортен директор на Левски, защото е най-добрият за този пост.

Lap.bg
23 снимки

“Наско като спортен директор е един от най-добрите. Може да мотивира страхотно отбора и играчите. Той, Стойчо Младенов, Мъри и Херо са най-добрите за мотивация. Но не като изпълнителен директор и като човек, който подписва договори и разпределя пари. Това ще е пагубно за Левски. За 25-30 години животът подсказва какво е направил един човек, кой може да оцелее в бизнеса.

Той, ако в момента няма помощта на Илиана и бутна къщата, за да строи два блока с помощта на един бизнесмен от ЦСКА, не виждам как ще се справи. Той може да е мотиватор, обединител. Спомням си едно време какви думи каза. Но той е най-успешният ръководител на Левски”, каза Майкъла за Наско Сираков пред Спортал.