Локомотив Пловдив скочи на "президент на клуб от елита и член на Изпълкома на БФС". Пловдивчани не споменават конкретно име, но по всяка вероятност става дума за Венцеслав Стефанов, който нападна футболистите на "смърфовете", които играят за националния отбор на България.

Ето публикацията на "черно-белите" в официалния им сайт:

Уважаеми локомотивци,

вчера станахме свидетели на поредната словесна атака, насочена към наши играчи, в която се засягат различни теми и се “демонстрират” знания от най-различно естество – тръгва се от анатомията на човека, минава се през регулиране на движението и се стига чак до военноморския ни флот.

На мнение сме, че такива изказвания допринасят за моментното ниво на футбола в България. Не е етично президент на клуб от елита ни, а също така и член на Изпълкома на БФС, да “гледа в чуждата паница”, да критикува, да плюе и да използва такива епитети.

И само да припомним успехите на Локомотив, заради които имаме петима в националния отбор (с Луков щяха да са шест):
– Купа България 2019
– Купа България 2020
– Суперкупа България 2020
– Вицешампион за сезон 20/21
– Участия в европейските клубни турнири (поредното предстои след малко повече от месец)

Това са поредица от напълно заслужени успехи, които са плод на нашата правилна политика. И нашите национали са с огромна заслуга за тях. Ние предпочитаме да “говорим” на терена.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.