Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от изпусната победа над Арда. Двата тима завършиха наравно при резултат 1:1, но Пенев заяви, че за това основна вина има главният съдия на двубоя, който е развалил мача.

Антон Узунов
48 снимки

„Несъществуваща дузпа. Отново тези тримата. Основно главните съдии се превръща във водещи артисти. Един много добър двубой между два стойностни отбора, не трябва да развалят мача в никакъв случай. Измислена дузпа, абсолютно е. През целия мач съдията си имаше ходове, които си ги спазваше и това го видях до последната минута на мача“.

„Липса на безпристрастен съдия. Това е точното определение. Ще ме питате и за мача. Аз съм доволен от момчетата. Първото полувреме го играхме малко на моменти, на епизоди. Ту сме в мача, ту не сме. Второто полувреме го изиграхме по-добре, на по-високо ниво и съм доволен“.

„Съдиите не трябва да са водещ фактор. Не трябва да ги забелязваме. Това е всеки един мач. Ако имат някакви цели ЦСКА да не играе в Европа, направо да ни изваждат. Не е само на нашите мачове. То не е за първи път да коментирам съдиите. Аз не искам да ги коментирам, но се налага. Това е едно мрънкане, чудеса, страшна работа“.

„Не си спомням за такава статистика, но може да е така. Трябва да е безпристрастен до края на мача. Имах съмнения в самото начало, когато видях наряда и се оказах прав“.

„Остави реванша, той е след три дена. Говорим за този мач. Трябва да се възстановяват момчетата и така. Реваншът няма да избяга. Говорим за нещо, което се случи и не е ок“.

„Отборът играе добре, на ниво. С много ясна идея какво да прави на терена“, заяви Пенев.