Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе много доволен след успеха с 4:1 на неговия отбор срещу шампиона Лудогорец. Пенев отличи колектива на „червените” в тази среща и призна, че тимът е играл много добре срещу шампиона на България.

Антон Узунов
43 снимки

„Радвам се, когато играем добре. Това не ни е най-добрият мач, но използвахме много ситуациите пред противника. Комплексен мач за нас. Това е колективен спорт и отборът трябва да се влага във всеки един двубой. Представяме си, че побеждаваме. Тренираме и се готвим за това“, заяви Пенев.

„Има класиране и това е факт. Има още два мача и финал, и ще подходим максимално сериозно във всеки един от тях. Представяме се изключително добре. Доволен съм от момчетата. Продължаваме да работим. Утре имаме възстановителна тренировка и се готвим за следващия мач. Няма нещо, от което да не съм доволен. Футболистите изпълниха всичко, което бе зададено като задачи“, добави още той.

„Никой не пита по темата съдии. На пресконференцията мислех, че вчера ще ме попитате, но никой не го направи. Няма да говоря сега. Тайна е тактиката. Убеден съм, че ще издържим и показахме в този мач. Аз съм темпераментен. И сега съм добре. Просто реагирам, когато има несправедливост. Има много такива моменти в нашия футбол. Момчетата са подготвени и има добър колектив“, каза треньорът на „червените“.

„Посланието си е за нас и това е награда за труда, който полагаме. Гледам да се съсредоточавам в моята работа. Искам да продължаваме по този начин. Да, не е лесно да държим високо ниво, но ще се опитаме. Имаме дълга пейка. Това е добре, защото има конкуренция. Нито един футболист не може да бъде спокоен. Аз съм треньор, който изстисква максимума от играчите. Радвам се, защото момчетата се справят много добре и мога да ги похваля. Тодор Неделев е добър футболист и знам, че вече тренира добре, но това е тема извън двубоя. Не знам доколко е възстановен, но не искам да влизам в други теми, които не са свързани с ЦСКА“, заяви Пенев.