Бивш играч на Атлетико Мадрид е футболистът, който Левски има немерение да привлече в редиците си. Това е испанският централен бранител Начо Монсалве. Защитникът вече се е договорил с ръководството на "сините, като се очаква да мине медицински прегледи. Ако всичко е наред с изследванията футболистът ще се присъедини към лагера на Левски в Хърватия. 

Getty Images/Gulliver
2 снимки

Монсалве, който е на 26 години, е кадър на Атлетико Мадрид и има един мач (сезон 2015/2016) под ръководството на Диего Сиемоне.

Стожерът започва кариерата си в младежките редици на "дюшекчиите" през лятото на 2012-та. 4 години след това преминава в Депортиво Ла Коруня, където изкарва неуспешен период. На следващото лято е взет в Райо Валекано, но веднага бива преотстъпен на Рекреативо. През август 2018-та подсилва редиците на Твенте. Там изиграва 27 мача във всички турнири, вкарвайки 3 гола и асистирайки за още един. Последният му клуб до момента е нидерландският НАК Бреда. Там бранителят участва в 12 двубоя и е санкциониран 3 пъти с жълт картон.