Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич ще направи няколко промени в стартовия състав за предстоящото гостуване на Етър в сряда. От 11-те се очаква да отпаднат Отабор и Уот, които бяха заменени още на полувремето при гостуването на Локомотив Пд. Двамата се представиха много слабо на "Лаута".

На тяхно място сред титулярите ще се завърнат Тиаго и Евандро. Това ще доведе и до промяна на схемата, като червените ще излязат в 4-2-3-1. При такава конфигурация бразилският голмайстор ще атакува по фланга, а Coy ще е сам на върха на нападението. Тиаго ще е зад гамбиеца, а Кери ще напада по другото крило, пише „Тема спорт”.

В средата на терена ще се умува дали Антов да запази мястото си като партньор на Малинов, или да се гласува доверие на Рубен Пинто. Срещу Локо Пд Малинов и Антов изведоха Али Coy на чисти голови позиции, но той пропиля ситуациите. Въпреки пропуските обаче нападателят пак ще получи доверие.

В защита ще има една промяна, тъй като на линия отново е десният бек Иван Турицов. Той ще замени сред 11-те Гълъбов. В сърцето на ариергарда все така ще действат Албентоса и капитанът Занев, а от ляво ще е Мазику. Под рамката за 7-ми пореден път (6 в елита и 1 за купата) ще е Бусато. Последното официално участие на Черниаускас беше във вечното дерби на 1 септември (2:2). Въпреки че литовецът не попада сред 11-те на ЦСКА, през октомври той записа 2 участия за националния отбор.

На разположение на Крушчич отново няма да е нападателят Томи Юрич, както и по-сериозно контузените Бикел и Енрике. ЦСКА пътува за Велико Търново утре, а двубоят в сряда е с начален час 18:30. Билетите са по 12 лева.