Вратарят на Арда - Иван Караджов, сподели удовлетворението си от успеха с 2:1 над Левски, който кърджалийци постигнаха. Юношата на ЦСКА не скри радостта си от победата, която бе постигната с резервния червен екип на Арда. 

"Първият мач в Кърджали също ги надиграхме, но тогава изпуснахме победата. Сега се реванширахме. Като се замисля, хубаво си е с червения екип да си ги биеш тук. Поне лично на мен ми е много хубаво", призна Караджов. 

Антон Узунов
38 снимки

"Със сигурност щеше да ме е яд, ако изпуснем победата. Не мога да кажа, че имахме много чисти положения, но със сигурност заслужавахме победата. Явно желанието ни беше повече и заслужено победихме."

"Искаме да се забавляваме, да играем футбол. Имаме прекрасни условия в Кърджали, искаме да изпитваме удоволствие, защото това е най-важното. Ще видим докъде ще стигнем. Със сигурност имаме много добър отбор." 

"Имаме още два мача в Кърджали. Първо с ЦСКА 1948, надявам се всичко да е нормално, да няма контузени, всички да са на 100%. Излизаме за победа и ще видим", завърши Караджов.