В неделя, 5 февруари, сдружението "Левски на левскарите" ще проведе Общо събрание. Събитието ще стартира в 10:00 часа в Интер Експо Център. До края на януари се приемаха кандидати за влизането в новия Управителен съвет, а най-голямо впечатление направи издигането на треньора на сините Станимир Стоилов.

Със сигурност Стоилов ще влезе в управата на сдружението и се очаква да бъде избран за неин председател. Очаква се съвсем скоро Тръст "Синя България" да прехвърли 10-те си процента от акциите на клуба и те да отидат в ръцете на "Левски на левскарите". По този начин сдружението ще влезе в управлението на клуба.

На 4 май 2022 година се учреди "Левски на левскарите". Събитието се състоя на стадион "Георги Аспарухов" пред сектор Б и бе уважено от Наско Сираков, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов. За председател на Управителния съвет на сдружението тогава бе избран Димитър Костадинов, а в него влязоха още Адриян Петров, Асен Великов, Даниел Стрезов, Иво Тасков, Иван Евстатиев и Никола Бушняков. В неделя предстои да се избере нов състав.

Преди учредяването ръководството на сините организира редица срещи с фенове в градовете Хасково, Кюстендил, Сливен, Велико Търново, Радомир, Петрич, Разлог, Варна и други. В "Левски на левскарите", освен Станимир Стоилов и Ивайло Ивков, като членове се включиха още Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Ивелин Попов и Елин Топузаков. Сред учредителите е и Наско Сираков.