Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира представянето на тима си в мача с Витоша Бистрица. Според специалиста, сега стратегията на "сините" е проработила и головете са паднали в точните моменти, за д протече двубоят без напрежение. 

"Най-общо казано, сериозно изиграхме мача. В такива битки важно е да вкараме в началото. За разлика от срещата с Царско село, сега успяхме да вкараме рано и през цялото време контролирахме събитията на терена", заяви Хубчев пред DIEMA SPORT. 

"Стратегията невинаги върви по план. Но след като вкарахме, желанието ни беше да контролираме топката и да не оставяме пространства за контри. И при 3:0 съперникът не излезе напред. Това ни беше идеята - да контролираме мача и ни се получи днес", добави още треньорът и коментира дали се е успокоил след второто попадение. 

"Успокоих се аз, като вкарахме втория гол, но и при момчетата дойде. Футболът трябва да се практикува под напрежение. И който не е готов да играе под напрежение, ще има проблеми. Да, днес се получи, но невинаги ще е така", заяви още треньорът и коментира представянето на резервите в двубоя. 

"Което е много важно за мен е, че хората, които влязоха, влизат с желание. Това е много важно и мисля, че се получава. Тия, които не играят постоянно, важно е как тренират и с ръка на сърцето казвам,ч е нямаме проблем в това естество", добави Хубчев и не пожела да отличи отделно автора на първите два гола Паулиньо.

"Колкото до Паулиньо, аз ще държа на своето и ще кажа, че той е една малка частица от отбора. Той подчинява все повече и повече идеите и качествата си на отбора. Което е хубаво, разбира се", заяви треньорът и коментира колко близо до завръщане за постоянно на терена е Холмар Ейолфсон, който днес се появи в игра за първи път от 10 месеца. 

"Като дни и месеци ми е трудно да кажа колко близо е Холамр. но не е близо, Той е уникален като характер, искаше много да играе и да се върне, но му трябва време. Самата му поява днес беше положително влияние и за самия него", добави специалистът и накрая сподели няколко думи за следващия мач. 

"Няма да коментирам сега мача с Локомотив Пловдив, но са много сериозен отбор", завърши Хубчев.