Централният защитник на Левски – Хосе Кордоба, е изцяло фокусиран върху представянето си за „сините“ въпреки слуховете за сериозен интерес към него.

Иначе тази сутрин Станимир Стоилов и неговите футболисти проведоха последна тренировка преди петата си контролна среща, която Левски ще изиграе в ОАЕ срещу Джохор. В дефанзивен план проблемите в кадрово отношение за Стоилов продължават, тъй като Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров остават извън сметките на треньорския щаб.

ПФК Левски
10 снимки

Константната величина в центъра на отбраната –Хосе Кордоба, даде малко повече яснота около своето бъдеще и генерално за това как се чувства в защитния вал на „сините“.

„Спокоен съм, не допускам слуховете за трансфер да влияят. Фокусиран съм върху представянето си в Левски и върху това да се представим максимално добре през пролетния дял от първенството. В края на сезона искам да видя Левски на една добра позиция и да се класираме за Лигата на конференциите. Надявам се да го постигнем“, заяви Кордоба пред NOVA.

В събота Левски се изправя срещу малайзийския Джохор от 16:00 часа и срещата ще бъде излъчена на живо в ефира на DIEMA SPORT.