Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндилян бе един от представителите на „сините” фенове на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази сутрин. Той говори пред медиите след срещата и заяви, че е било предложено феновете да вземат акциите си. 

„Срещата беше дълга. Поговорихме за доста неща. Присъстващите на срещата държавни мъже, според мен се съгласиха, че моделът, по който се управлява футболът, е погрешен. Изтекла е информация. Беше предложено да си вземем акциите. Общо взето така седят нещата“.

„Ще си помислим, не е първото подобно предложение. Спас Русев също ни каза да си вземем акциите“.

БГНЕС
25 снимки

„Нещата, поставени по този начин, вкарват феновете на първа линия в тази игра. Обещания не е имало. Това нещо не зависи от министър-председателя, а от мажоритарния собственик. Под някаква форма Левски е стабилизиран в последната година. Този модел обаче не е устойчив, може да бъде разклатен всеки момент. Това е видно“.

„Премиерът ни показа доклада. Аз казах какво ни е било показано. Не става дума за това кой е виновен. НКП ще си излезе със становище по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в защита на корпоративни и частни интереси"“.

„Имаше левскари, които казаха, че трябва да се взимат крайни мерки на втората среща с Васил Божков. Това е факт. В последните 10 години ние сме притеснени за бъдещето на Левски“.