Футболистът на Черно Море Файсел Касми, който се отчете с гол и асистенция при победата над Ботев Враца с 2:1, беше доволен от успеха и своето представяне.

„Мисля, че беше добър мач за нас, с много шансове, добре се справихме. Не дадохме възможности на съперника и играхме добре в атака и защита. Отбора се чувства добре от победата и чакаме следващия мач“.

„Обичам да влизам навътре и, ако имам възможност да шутирам, го правя. От третия случай стана и аз вкарах“.

„Това беше добра топка. Бързо изпълнение на фаула и след това Матиас вкара топката. Той знае какво да прави, когато има шансове“.

„Можехме да приключим мача доста по-рано и имахме още възможности. Важното е, че го направихме в последните 10 минути. Това искахме да сторим. Никой нямаше да е щастлив от едната точка, всички искахме трите“.

„Адаптирах се в този клуб, имах доста тренировки, няколко приятелски двубоя. Надявам се до края на декември да спечелим и трите си мача у дома. Днес вкарах аз, в другия мач се надявам някой друг да го направи“, заяви Касми.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.