Президентът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов изказа специални благодарности към премиера Бойко Борисов във връзка с отпуснатите пари за стадиона на футболния клуб.
 
Министър-председателят на България обяви вчера, че правителството няма да купува нов малък правителствен самолет. Вместо това предвидените 50 млн. лв. ще бъдат дадени за спортни обекти, сред които е и стадион "Христо Ботев".
 
"От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти - стадион „Христо Ботев“.

Изказвам своите благодарности и към кмета на град Пловдив – г-н Здравко Димитров, за положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.

Отправям покана към „жълто-черната“ общественост в съботния ден от 11:00ч. за среща с премиера на Република България - г-н Бойко Борисов, която ще се състои в нашия дом – стадион „Христо Ботев“. 

С уважение, 

Георги Самуилов