Бившият халф на Левски Георги Миланов даде специално интервю за Gong.bg и NOVA в Дубай. Футболистът изгледа на живо контролата на "сините" с Джохор, която беше прекратена в 54-ата минута. Той сподели впечатленията си от новия си отбор Ал Дафра, а освен това каза, че ако един ден се върне в България, отново би играл за любимия си отбор. 

"Радостен съм да се завърна в отбора и да се видя с моите приятели, с треньора и цялото ръководство. Попаднах на най-лошия мач откъм феърплей. Отборът на Малайзия беше изключително груб. Направи ми лошо впечатление от самото начало и си казах, че ще радостно, ако завърши мача. Погледнах къде играят, има доста испаноговорящи футболисти. Футболът, който видях, беше на високо ниво за контрола. Не мога да отдам на какво се случват тези неща. В контролите футболистите трябва да дават най-доброто от себе си, но и да се пазят. Качеството на футбола беше на много високо ниво и като тактика, и като преса, и като контрол на топката. Доволен съм от това, което видях. Надявам се всички момчета да са здрави и след десетина дни, когато започне българското първенство да са в най-добра форма и да радват нашите фенове", започна Миланов. 

"Винаги така ще коментирам за Левски. Това си е моят отбор. Изключителн съм благодарен за тази година и половина, която прекарах. Усетих толкова много обич от всички. За мен, като един левскар от малък, този отбор винаги ще остане в сърцето ми. Ще го следя с интерес", сподели халфът. 

"Има изоставане, но за мен Левски няма да има проблем да завърши в тройката. Надявам се момчетата да са здрави. Миналата година по същото време бяхме в много по тежка ситуация - и игрово, и като точки. Спомняте си каква серия направихме. Надявам се тази серия да се повтори и Левски да се класира за Европа, което е изключително важно. Хубаво е, когато Левски играе на европейската сцена". 

"Мога да кажа, че съм приятно изненадан от всичко, за условия. Ал Дафра е малък клуб, но условията са много добри. В момента мисля само за футбол и да вляза в най-добра форма. Попаднах в идеалния състав на кръга, направих силен мач. Тук конкуренцията при чужденците е жестока. Има правило и не може да си чужденец и да не си на високо ниво във всеки мач. Виждате какви звезди играят и за какви пари става въпрос. Надявам се да съм здрав, да направя 3-4 месеца на много високо ниво и да мога да се докажа", каза още Миланов. 

"Левски винаги ще остане в сърцето ми. Не знам колко време ще изкарам в чужбина. Ако един ден се върна в България и Левски ме иска, ще бъда щастлив отново да играя за любимия ми клуб", завърши Миланов.