Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели очакванията си за сблъсъка с ЛАСК Линц в Лига Европа. Разградчани заминаха за Австрия от Летище Варна тази сутрин. Специалистът подчерта, че очаква изключително труден сблъсъка, но се надява, че шампионите ще си тръгнат с трите точки.

„Очакванията са като във всеки мач на Лудогорец – за победа. Очаква ни много труден мач, срещу много труден противник, който миналата година игра осминафинал срещу Манчестър Юнайтед, тази година отстрани Спортинг Лисабнон, така че очакваме изключително труден мач. Имаме сериозни проблеми. Знаете, че Марин претърпя операция, Кешеру е контузен, Кирил Десподов е контузен, Драгош също… имаме доста липсващи футболисти”, коментира Генчев.

Антон Узунов
22 снимки

„Лудогорец трябва да бъде концентрирaн върху отборната игра и върху това, в което е най-силен нашия отбор – самочувствието, което показва на терена и начина си на игра. Не мога да кажа, че има кой знае какво повишаване на духа в отбора след треньорската смяна, тъй като в последните три мача имаме само една победа. Лудогорец не е отбор, който е свикнал да не печели често. Във всеки мач очакваме победи и по този начин да се вдигне духа в отбора. Наясно съм със състава, но ще го разберете утре”, завърши той.