Левски е на крачка за втори път да напълни виртуално стадиона си. Първо това се случи на 24 май, когато "сините" станаха на 106 години. Сега ситуацията е почти същата за дербито с Лудогорец. Справките показват, че феновете са разграбили вече талоните в Сектор "А". Доста добре се харчат и тези в Сектор "Б", който е любим на агитката. Там все още празен е един от блоковете, но се очаква днес или най-късно утре и той да бъде запълнен.

Lap.bg
49 снимки

Както е известно, от "Герена" пуснаха билети на две цени за мача с "Орлите" на 5 юни. Едната е 30 лева и тя ще дава правото на притежателя на билета да има свой образ на стадиона за всички мачове, които се провеждат без публика. За целта запалянковците трябва да прятат своя снимка до кръста, както и баркода на пропуска. Другата цена на билетите е стандартна - 10 лева за всички сектори. В този случай обаче феновете няма да имат своя снимка на стадиона, съобщава Меридиан Мач.

От "Герена" обявиха също, че са готови да продадат няколко пъти стадиона, стига да имат такава възможност.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.