Феновете на Левски за пореден път ще бъдат зарадвани от клуба през тази година. Навръх 108-годишнината на сините на 24 май ще бъде организиран шоу мач между настоящия отбор на столичани и Дрийм тима на Станимир Стоилов от 2006 година. Именно в този период бе записана със златни букви Синята приказка с достигането до четвъртфиналите за Купата на УЕФА, а през следващия сезон и влизането в груповата фаза на Шампионската лига.

От клуба са приготвили много изненади за привържениците, като стартът ще бъде даден от Могилката, където през 1914 година е създаден Левски. Тя се намира точно до 22-ра гимназия "Г.С. Раковски" и сутринта ще бъдат поднесени цветя и венци пред паметната плоча. Кулминацията ще бъде шоу мачът между Левски и звездите от тима на Станимир Стоилов от 2006 година.

LAP.bg / BGNES / Антон Узунов
68 снимки

Всички футболисти са получили покани, като се очаква на стадион "Георги Аспарухов" да се появят предвожданите от Даниел Боримиров и Елин Топузаков бивши играчи на сините като Димитър Телкийски, Христо Йовов, Живко Миланов, Валери Домовчисйки, Емил Ангелов, Милан Коприваров, Георги Сърмов, Веселин Минев, Николай Димитров, Мариан Огнянов, Божидар Митрев, Лъчезар Балтанов, както и Георги Петков. 

Със сигурност ще отсъства Георги Иванов, тъй като Гонзо е в Израел с юношеския национален отбор до 17 години на Европейското първенство. Очаква се на терена да излязат и Седрик Бардон, Лусио Вагнер и Игор Томашич, които останаха близо до клуба след напускането си. Все още не се знае дали борбеният Ричард Еромоигбе ще вземе участие в мача. Другата въпросителна е за кой от двата тима ще играе Николай Михайлов, който бе част и от отбора през 2006 година.