От ЦСКА пуснаха тийзър за следващия видеоклип от вече традиционната си рубрика „InsideCam”. Клипът отново показва какво се случва „зад кулисите“ в Пловдив.

В понеделник вечер на „Лаута“ „червените“ победиха с 2:0 лидера Локомотив Пловдив, а резултатът можеше да е много, много по-голям.

В своеобразния анонс на ЦСКА се вижда как Нестор Ел Маестро държи пламенна реч на почивката срещу „смърфовете“, възмущавайки се от пропуските на своите играчи. По това време резултатът е вече 2:0 за столичния гранд. Сред „отличилите“ се с пропиляни възможности бяха най-вече двамата нападатели Майкъл Естрада и Дюкенс Назон.

„Трябваше да е 5:0. 5:0....минимум. Играете толкова добре. Толкова добре. Сърцето ви е толкова голямо! Защитават се на 70 метра от нашата врата. Големи топки! Големи топки! Никога не съм виждал някой да убива по този начин“, крещи Ел Маестро на подопечните си, които и през втората част се отличиха с няколко пропуска, но удържаха аванса си и отпразнуваха бурно петата си поредна победа в шампионата.