Кирил Десподов взе наградата за номер 1 на 23-я кръг в efbet Лига, както и за най-добър играч на месец март. Футболистът на Лудогорец бе доволен от наградите, като сподели, че тимът се бори винаги за всички трофеи, като се надява отборът да стане шампион на края на сезона.

Десподов коментира и нелепите слухове преди финала за Купата, че двата отбора са се разбрали да си поделят по една победа за Купата и първенство - ЦСКА 1948 печели Купата, а Лудогорец - мача от първенството.

Той сподели, че това не може никога да се случи в клуб като Лудогорец.

start-photo.bg
11 снимки

"Добър ден на всички и благодаря за двете награди, както и на хората, които са гласували за мен. Тези награди са, както индивидуални, така и отборни, защото без тях няма как да ги спечеля. Изключително съм доволен, че се възнаграждават нашите усилия и се надявам накрая да празнуваме с шампионската купа. Радвам се, че помогнах на отбора с моите голове и асистенции", започна Десподов.

"Не знам кои разбирачи коментират, че ще се разхождаме на финала за Купата, за да може после ЦСКА 1948 да ни осигури победа в неделя. Това е крайно несериозно. Как ще обясниш на 25 човека в съблекалнята, че трябва да излезеш и да се разхождаш. Това може да стане в друг клуб. Клуб, който е аматьорски. Ние сме професионалисти, като тръгнем от чистачката до шефовете на най-високо ниво. Има класни играчи, всеки има его и самочувствие, и всеки иска да печели. Ние загубихме доста точки срещу слаби противници", добави нападателят на Лудогорец.

"Може би подценихме, може би и имаше умора, както и бяхме концентрирани в европейските клубни турнири. Не трябва да омаловажаваме и успеха на ЦСКА. Имат добър отбор, треньор и колектив. Със сигурност ние също имаме грешки, но в момента не е на дневен ред да търсим причините, а сме мотивирани да спечелим трите си мача", продължи Десподов

"Ние сме готови за всичко. Добре е да играеш под напрежение. Нямаш право да се отпускаш. Всеки отбор може да ни вземе точки, но вярваме в себе си. Знаем, че ако сме концентрирани и мотивирани, ще победим. Всички осъзнават, че ни предстоят 3 финала", завърши футболистът на "орлите".