Треньорът на ЦСКА Саша Илич даде интервю пред клубната телевизия на "червените" с акцент загубата с 0:2 в дербито с Левски.

Специалистът обяви, че след задълбочен анализ са направени нужните изводи, а работата оттук нататък става още по-усилена. Освен това са предприети мерки за промяна както на поведението на всеки отделен играч, така и в психологическата нагласа на целия отбор.

"Със сигурност на всички ни е много тежко след загубата от Левски - на играчите, на мен и на феновете. Най-много съжалявам за нашите фенове, защото това е мач, за който живеят всички. А ние не играхме на нивото, на което трябваше.

Обезсмислихме всичките хубави неща, които направихме преди мача с Левски. След дербито по пътя към автобуса ни имаше много фенове на Левски и ситуацията не беше нормална. Заради това аз и играчите не говорихме пред медиите. Не е заради загубата. Просто не бяха подсигурили нормални условия. Емоциите не могат да минат бързо, когато си загубил от големия съперник.

Единственото хубаво нещо след такъв мач е, че имаме две седмици пауза. Сега трябва да работим много и да не повтаряме грешките. Не може да губим по такъв начин. Трябва да се върнем на победния коловоз. Не бяхме агресивни, те спечелиха всичките единоборства. Не е, защото имат по-добри футболисти от нашите, а защото бяха агресивни. Това не ми харесва. Всеки може да играе слабо, но трябва да дава максимума от себе си. Направих си изводите. Не може да си в групата с 4-5 тренировки, аз не процедирам така. За новите трябва време", заяви Илич.