Работата по трансферите в столичния ЦСКА са започнали, а „червените” вече са се огледали във френския офанзивен футболист Йоан Бай.

Според френския вестник – L’Independant Perpignan, футболистът е зорко следен от спортното ръководство на българския тим, който е твърде вероятно да продължи кариерата си на „Българска армия”.

Йоан Бай

източник: twitter.com

Към Бай, който понастоящем е играч на Кане-Русион, има сериозен интерес от популярните френски клубове – Сошо и Дижон. Все пак предпочитанията на футболиста са да продължи футболната си кариера в България.

Антон Узунов
51 снимки

Халфът е направил много силно впечатление с изявите си през този сезон за Купата на Франция с отбора на Кане-Русион. Бай се е справил отлично срещу Олимпик Марсилия и Монпелие, а в качествата си притежава сериозен арсенал при владеенето на топката, а също така разполага със страхотна скорост по фланга, което се очертава и приоритет за подсилване на състава от Любослав Пенев.

Със сигурност при „червените” предстои известно подновяване на състава през предстоящото лято.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.