Ботев Пловдив и Футболната Бизнес Академия сключиха споразумение. Българският клуб и швейцарската образователна институция ще си сътрудничат, като това партньорство ще даде на кандидатите за ФБА възможности да приложат своите знания на практика и да подкрепят клуба в различни отдели и бизнес операции в цялата организация.

За "канарчетата" договорът представлява така необходимото излагане на иновативни идеи и най-добри практики. 

"Много се радваме да започнем това сътрудничество с ФБА. С това партньорство се уверяваме, че ПФК Ботев има директен достъп до най-добрите международни таланти на пазара на спортен бизнес, което да ни помогне в развитието и устойчивостта на клуба.", заяви Даниел Серехидо - изпълнителен директор на Ботев Пловдив.

"За мен е удоволствие да приветствам Ботев Пловдив като нов партньор на ФБА! Като най-стария Клуб в България и под новото му ръководство, клубът започва нов амбициозен проект, който ние се радваме да подкрепим. Това партньорство ще улесни ценните възможности за обучение на клубове и кандидати за ФБА.", заяви Кристиан Добрев - главен директор по партньорствата във ФБА.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.