Ботев Пловдив изненада с коледни подаръци лекарите и медицинските сестри, които са на работните си места на Бъдни вечер. Подаръчните торбички бяха приготвени лично от "жълто-черните" футболисти от мъжкия отбор.

От пловдивския Клуб зарадваха медиците от болниците, в които се лекуват тежките случаи на коварното заболяване. Това са УМБАЛ "Св. Георги", "Св. Мина", "Св. Пантелеймон", "Каспела" и "Пълмед".

Ботев Пловдив
7 снимки

За работещите на Бъдни вечер медици бяха изготвени и специални медали. Героите на 2020 година получиха и торбички с множество подаръци от една от най-големите фирми за парфюмерия и козметика - REFAN.

Подаръците бяха приети с отворени обятия от служителите и ръководителите на болничните заведения. Двете страни си пожелаха преди всичко здраве, а лекарите изразиха оптимизъм, че "жълто-черните" футболисти ще ги радват с много победи на зеления терен.

Футболистите на Ботев записаха и специално обръщение към всички българи в навечерието на светлите празници, което можете да видите на сайта на "канарчетата". 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.