Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев коментира поражението на тима с 1:3 в двубой от първия кръг на efbet Лига от шампиона Лудогорец.

"Не можем да се срамуваме от представянето си, отбелязахме хубав гол през втората част, но загубихме. Допуснахме елементарни грешки, а от тях ни отбелязаха голове. Имаше умора в определени футболисти, но тя не личеше през втората част", коментира Тунчев.

"Момчетата, които сме привлекли им трябва време, за да може да се напаснат нещата, както и изискванията, които имаме към тях. Ще работим, не трябва да допускаме грешки в четвъртък", добави той.

"Използвам момента да честитя рождения ден на Локомотив, ще се опитаме да зарадваме нашите фенове с добри игри и победи. Има доста нови момчета, започва ново първенство, първи мач, не сме се връщали в миналия сезон, когато ги победихме, Лудогорец са добър отбор, имат класни играчи", каза още треньорът на Локомотив.

"Трябва да отбележим гол, не трябва да се затваряме в защита на мача в четвъртък", сподели той очакванията си за мача със Словачко.