Нападателят на ЦСКА 1948 Александър Колев сподели, че през изминалата седмица на него и съотборниците му е казано, че при равен резултат на "Лаута" и загуба на Берое в Кърджали, ще се класират седми. „Червените" пропуснаха класиране за бараж за Лигата на конференциите, макар че куриозно се радваха след равенството с Локомотив Пловдив. Колев не уточни кой точно е заблудил столичани относно регламента в efbet Лига.

"Цяла седмица ни беше казвано, че ако Арда победи Берое, а ние завършиме хикс, се класираме ние, защото се гледат двата гола от редовния сезон. А срещите от редовния сезон бяха в наша полза. Беше ни съобщавано цяла седмица, че ако Арда победи, равен ни устройва. Поведоха, ние чухме, че са вкарали и после достигнахме до равенството, но...“

Kiril Bekyarov / LAP.bg
53 снимки

„Допуснахме по лесен начин Берое да ни изравни в 90-ата минута с човек по-малко, иначе щяхме да сме пред тях, но хора сме и правим грешки, във футбола стават грешки. Можем само да си вземем поука“.

„В Полша динамиката е по-голяма от тази в българското първенство със сигурност, атакува се постоянно, чисто технически не ни превъзхождат, но работят много за тактика и физика. За стадиони, бази не говоря, защото ние сме все едно в 19 век спрямо поляците. В България не се набляга на физическата подготовка на младите футболисти, те не ни превъзхождат чисто футболно", заяви Алекс Колев в студио „Дерби“.