Даниел Боримиров е новият председател на Управителния съвет на Левски. Освен бивш футболист на "сините", той е бивш спортен директор и бивш директор на ДЮШ на клуба. Боримиров, който е със статут на клубна легенда, говори пред медиите при официалното представяне на "синята" управа.  
"Благодаря на Левски за поканата да бъда приобщен към това голямо семейство. Ресорите, за които аз ще отговарям, ще бъдат в помощ на спортно-техническия щаб. Когато има нужда от мен, винаги ще съм на разположение на Мъри Стоилов. Ние сме екип и ще работм заедно. Ще упражнявам мониторинг върху ДЮШ и ще бъда посланик на Левски в България и целия свят. Не на последно място, ще бъда връзката на клуба с привържениците.
 
В понеделник ще се срещнем с феновете, които стоят начело на определените фракции. Ще обсъдим всички проблеми, между които и глобите, които получаваме. Надявам се да бъда разбран правилно и феновене да преосмислят поведението си. 

Ако не вярвах, че мога да съм полезен на Левски, нямаше да бъда сега пред вас. Желанието на всички е да сплотим феновете и да ги приобщим към бъдещите ни планове и мероприятия", заяви Боримиров.