Голмайсторът за Локомотив Пловдив Момчил Цветанов призна задоволството си от триумфа над ЦСКА (2:1). Чико Цветанов смята, че представянето на Локомотив може да се подобрява и за отбора предстоят още по-силни дни.

„Бутилката е за целия отбор. Всички си „оставиха сърцата на терена”. Излезнахме пределно мобилизирани, знаехме какво ще ни предостави ЦСКА и това е за голямо „браво” на всички. Феновете ни също бяха фантастични. Излизаме високо да пресираме всеки мач. Имаме добри играчи напред, които те ни придават класа и винаги, когато комбинираш с тях, може да се случи нещо”, коментира Цветанов.

„За мой късмет голът ми стана много красив. Имах шанс и стрелях без много да го мисля. Треньорът ни каза, че трябва да излизаме винаги за победа. Когато трупаш победи, идва и самочувствие. Това сега е в градивна насока, така че другата седмица играем с Берое, който е тежък съперник, но се надявам да ги изненадаме, защото в Стара Загора се играе много трудно”.

„Това, което направихме досега, не е достатъчно. Тези мачове с Тотнъм, Лудогорец, ЦСКА са ниво, което сме показали, че можем да държим. Предстоят още по-хубави дни за Локомотив”, завърши Момчил Цветанов.