Виртуалните билети, които феновете на Левски закупиха за мача с Лудогорец от efbet Лига в петък, няма да важат за дербито.Тимът от "Герена" благодари на привържениците, тъй като със закупуването на виртуалните пропуски са подпомогнали финансово отбора в тежката криза, но се уточнява, че все пак билетите си остават виртуални.

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
31 снимки

Притежателите на абонаментни карти, които са около 6000, ще трябва да потвърдят или откажат присъствието си на мача в петък, а свободните места ще бъдат пуснали в продажба във фен магазина на клуба и онлайн. Вчера със заповед на здравния министър Кирил Ананиев бе разрешено до 30% от местата на стадионите да бъдат заети от фенове.

Това обаче навлече нови главоболия на Левски, тъй като бяха разпродадени повече от 13 хил. виртуални билета за мача с Лудогорец. Освен това много фенове си заплатиха допълнително, за да "присъстват" чрез свои фигури на трибуните.

От клуба уточниха, че в Сектор "А" ще са разположени около 1600 души, които ще са през две седалки. Относно правостоящите, "сините" допълват, че те ще бъдат на "една ръка разстояние" един от друг, съобщава бтв.