Отборът на Етър открадна точка на Лудогорец в двубой от 22-ри кръг на efbet Лига. Срещата завърши 1:1, а голът за "виолетовите" бе дело на Иван Стоянов, който отбеляза страхотно попадение, прехвърляйки стража на Лудогорец - Пламен Илиев.  С първото си попадение от 38 мача насам, Стоянов спечели Вашия вот за "Играч на мача". 

"Благодаря на феновете, които бяха на стадиона. Благодаря на колектива ни, изпълнихме това, което искаше треньора. Заслужено взехме точката. 

"Мисля, че всикки видяхме, че беше доста трудно, играем срещу най-добрият отбор в България. Всеки отбор излиза да се защитава срещу тях, но ние се представихме повече от отлично", заяви Иван Стоянов.

"Без дисциплина срещу този отбор може би щяхме да отидем на 3-4-5 гола, ако не и повече. Като се замисля, не знам от колко мача не съм вкарвал. Посвещавам гола на най-малката си дъщеричка, защото за предните две имам доста голове. Видях, че Пацо беше излязъл и реших да го прехвърля."

"Тази точка ще ни даде самочувствие, но трябва да сме здраво стъпили на земята. Има още тежки мачове, в които трябва да се борим със зъби и нокти за всяка педя земя. Дано късметът ни покрие и останем в efbet Лига."

"Ако следващият мач загубим, ще е жалко, че сме взели тази точка. Трябва да излезем по същия начин - мобилизиринаи и дисциплинирани и мисля, че няма да имаме проблеми", завърши Стоянов.