Голмайсторът на Арда Тонислав Йорданов сподели своите мисли след равенството 1:1 срещу ЦСКА в 23-ия кръг на efbet Лига. Той бе точен от дузпа в продължението и така донесе точката на своя отбор. По този начин кърджалии остават трети с 44 пункта.

"Ние сме доста добър колектив. Всички се раздават на максимум. Всички, които печелим сме като едно цяло. И занапред ще е така. Като колектив сме доста силни и това много ни помага. Всички са мъжкари, стискат зъби и дават максимума. Надявам се контузените да се оправят и да имаме избор", започна той.

"Ще бъде доста тежко, но мога да се справя. Надявам се на Коконов нищо да му няма. Жуниньо колкото се може по-скоро да се върне", коментира контузиите на своите съотборници.

Относно гола си:

"Доста емоционално беше, но показах здрави нерви. Радвам се, че отбелязах. Ще гледам за следващия мач да го повторя. Със Спас се разбираме, преценяваме кой се чувства по-добре. Двамата взехме решението аз да изпълня дузпата."

"Всички са доста изморени, но имаме два дни да отпочинем. За Славия всички ще са готови", уверен е Йорданов.

"Не ни бягат толкова головете. Нямаме късмет. Надявам се да ни покрие със Славия. Ако имаме късмет, ще вкараме повече от един", допълни още голмайсторът.