Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, изрази мнението си след загубата, която тимът му записа. "Моряците" паднаха с 1:2 от ЦСКА 1948 в двубой от 11-и кръг на efbet Лига, а специалистът изрази недоволството си от съдийството в срещата, въпреки че призна, че не то е в основата на поражението. 

"Те са опитен отбор и ни наказаха за две грешки. Обърнаха почти от никаква ситуация. Тези две грешки решиха двубоя, не може да допускаме подобни грешки. Отборътни бе равностоен, те чакаха празни пространства. Не съм доволен, че допуснахме този брак в дефанзивен план и то от напрежение. Играта вървеше добре", заяви Илиев. 

"Понякога, когато водиш и допускаш гол от нищото, това те разколебава. Тази дузпа бе срещу течението на мача, но трябва да свикваме с тези неща. Примиряваме се като стадото, вървим си там, пък другите неща да се оправят. Това не ни взима вината от непростимите грешки. Като искаш да си във водещите отбори, не може да допускаш грешки от притеснение, и то у дома", допълни наставникът. 

"Имаме мач с Ботев Пловдив, после пауза за националните отбори. Предимството ни се отнема, тъй като нашите фенове ни подкрепят и е трудно за гостуващите отбори. Като дойде и някой съдия, който не е на нивото на мача и свири изплашено - пълен хаос, какво е свирил, какво не е свирил, и става това, което на моменти се получаваше. Съжаляваме за пропуснатата точка, тъй като мачът бе поне равностоен, но трябва да приемем нещата и да продължим", завърши разочарованият Илиев.