Видният френски специалист, Робер Боавен, идва в София, за да проведе семинар, на който да представи своята футболна методология. Семинарът е в периода 26-28-и февруари, а записването ще бъде възможно до 19-ти. 

Опитният наставник ще запознае българските си колеги с методология „Боавен“, известна в световен мащаб. Бившият директор на академията на „Литекс“ е създател на специализирано допълнение към тренировъчния процес за усъвършенстването на състезателите на ниво детско-юношески и мъжки футбол.

Визитката на французина определено не е случайна - включва роли като технически директор на катарската футболна федерация, главен мениджър на „Котон Спорт“ в Камерун, директор на академията на „Амиен“, „Гренобъл“, където лансира и развива световния шампион с Франция Оливие Жиру, „Ал Ахли“ и др.Той е и съветник в школата на „Хебър“ Пазарджик.

Неговата методология се е използвала и в редица елитни френски клубове, сред които в академиите на Лион, Монпелие, Каен т.н.

Записванията се осъществяват на телефон 0888 88 11 02 и/или имейл адрес office@gfs-sport.com.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.