Дисциплинарната комисия на Столичния съвет на БФС наказа старши треньорът на юношите на ЦСКА (родени 2003 г.) Христо Марашлиев, както и директорът на "червената" школа Стефан Яръмов заради разигралите се събития след края на мача с Левски на 26 септември.

"Сините" спечелиха с 2:1 с красив гол на Даниел Начев в последните секунди на двубоя и елиминираха съперника си още на градско ниво в турнира за Купата на БФС. Тогава старши треньорът на "армейците" Христо Марашлиев беше изгонен от съдията, стигна се до сблъсъци.

Дисциплинарната комисия на Столичния БФС лиши Марашлиев от право да ръководи отбора си от резервната скамейка за 3 мача и му е наложена глоба от 125 лева заради обиди към главния съдия и оспорване на съдийски решения. Директорът на школата на ЦСКА Яръмов е наказан с имуществена санкция в размер на 250 лева заради навлизане на терена и невъздържано поведение.

Самият клуб е наказан също с парична глоба в размер на 187,50 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически средства по време на мача между юношите (младша възраст) на Левски и ЦСКА в турнира за Купата на БФС./БТА