Тъжна вест за всички фенове на футбола в България. Напусна ни футболистът с най-много мачове за всички гарнитури на националния отбор Аян Садъков. 

Приеха Аян Садъков по спешност в болница

Легендата днес беше приет в болница в Пловдив с дихателни проблеми и не е успял да се пребори за живота си. Той си отиде от този свят на 55-годишна възраст. 

Със сълзи: Награда за Садъков и другите легенди на Локо Пд

Дълго време Садъков се бореше с тежката диагноза амиотрофична латерална склероза. В крайна сметка не успя да се пребори със заболяването и ни напусна. От любимия му Локомотив почетоха паметта му: 

"Локомотив Пловдив поднася искрени съболезнования към семейството и близките на Аян Садъков. Ще съобщим допълнително къде "черно-бялото" семейство ще може да изпрати в последния му земен път големия Аян. Почивай в мир, завинаги ще останеш в нашите сърца", написаха "черно-белите" на сайта си. 

Феновете на Локо Пд с кампания в подкрепа на Аян Садъков

Екипът на GONG.BG изказва искрените си съболезнования на семейството, близките и приятелите на Аян Садъков, както и на всички любители на футбола. Мир на праха му!


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.