Христо Стоичков се обърна емоционално към хилядите по трибуните на Националния стадион „Васил Левски“ в края на бенефисния двубой „50 години номер 8“.

„Показахте още веднъж, че в студ и дъжд ние сме тук. Вие сте тук, за да уважите един празник. За вас е този празник. Играл съм по много стадион, преживял съм всичко, но една съблекалня винаги е била близо до мен“, каза Христо Стоичков и извика при себе си дъщерите си Христина и Михаела.

източник: LAP.bg, Владимир Стоянов

„Това, което днес показахте - ние изратнахме с вас, придобихме световна сила с вас. Без вас нямаше да побеждаваме на този стадион и нямаше да има това четвърто място в света. Благодаря ви от сърце на всички“, добави Стоичков.

В началото на спектакъла Камата пък заяви пред зрителите:

„Искам да благодаря на всичките си колеги и треньори, на своето семейство и на приятелите ми. Искам да благодаря на всички, които са до мен, а и на тази невероятна публика. Благодарение на нея аз успях да стана това, което съм, защото те бяха до мен и ме подкрепяха. Играл съм в много страни и дори в различни континенти, но като нашата публика никъде не съм срещал, с такъв темперамент. За мен обичта и уважението са най-важни. Не купих нищо, защото приятелството не може да се купи.“