Официалната марка на Христо Стоичков - H8S, тръгна с 8 артикула на минута. Часове след обявяването на официалния сайт на българската футболна легенда фенове от цял свят започнаха да купуват от дрехите с неговото лого.

Интересът от чужбина е огромен, довериха организаторите. Десетки бройки от книгата "Историята" на испански език вече са тръгнали в посока Иберийския полуостров.

35 снимки

Два от продуктите с марка H8S вече са изчерпани. Идеята е всеки месец колекцията да бъде увеличавана. Стоичков представи своя бранд и замина за Щатите, където ще коментира плейофите за Евро 2020. Много вероятно е отново той да коментира мача на България срещу Унгария, а при наш успех - и срещу победителя от дуела Румъния - Исландия.

"Винаги гледам към младите и много бих се радвал да ги видя с дрехите от моята колекци", каза Стоичков на тръгване за Маями.

"Не ме учудва интересът. Напротив! Всички стоки са изцяло български и искам в чужбина да знаят, че нашите неща са по-добри от техните", допълни легендата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.