Специализиран български сайт за продажба на автомобили пусна обява на интересен Cadillac Escalade, произведен през 2009 година. Автомобилът е внесен в България и е доработен от тунинг студио в столицата по поръчка на Димитър Бербатов, чиято собственост е по това време.

Още по темата:

Бербатов застава начело на БФС?

Мениджърът на Бербо коментира новините за него и футболната ни централа

На външен вид можем да отличим различни добавки на предната и задната броня, както и нови прагове в страничната част. Накрайниците и най-вероятно генерацията също са претърпели промени, а джантите са сменени с по-големи такива. Стоповете и фаровете също са различни от оригиналните за модела.

Мобиле-България
14 снимки

В интериора можем да отличим бродираните подглавници на предните седалки, върху които виждаме инициалите и любимия номер на футболиста. Същата комбинация можем да видим и върху предната и задната емблема на Escalade-а.

Американската машина разполага с 6.2-литров бензинов V8, който генерира малко над 400 конски сили, а конкретният екземпляр е с монтирана газова уредба. Както може и да се предположи, трансмисията е автоматична с 6 предавки, а според описанието на обявата, SUV-то разполага с доста екстри, твърди Факти. Обявената цена от 40 хиляди евро се равнява на около 78 хиляди лева спрямо днешния курс.