„Честит празник, момчета“, така актьорът и режисьор Владислав Карамфило- Въргала се обърна към всички левскари в навечерието на 100-годишния юбилей на Левски в предаването „Ники Кънчев шоу“ по Дарик радио. „Няма никаква болка, очакваме юбилея с радост. Ние честваме юбилей на един отбор, чиято победа е ,че го има 100 години. За мен това е празник и едно от емблематичните празненства в моя живот. Щастлив съм, че съм жив, когато Левски става на 100 години“, заяви още Влади Въргала.

„Израснах до Герена, буквално на 500 метра от А сектор. От там, където беше А сектор по-точно. Моят баща беше левскар и аз си бях левскар. Но първите години израснах в Силистра при баба и дядо. Тогава паднахме с 0:5 и дядо ми, който беше от ЦСКА всички го поздравяваха. И казах, че и аз съм от ЦСКА и мен да ме поздравяват, а той каза: „Не, ти си от Левски, защото родът ти е от Левски.“ Тогава разбрах, че аз съм левскар“, сподели още популярният актьор.

Попитан от водещия Ники Кънчев за виц свързан с Левски, Въргала отговори: „То си е живо такова бе.... какъв виц?! Нали знаете какво казват: Битият бит, второто не е толкова смешно.“