Халфът на Левски Владимир Гаджев говори пред медиите след като дари от името на клуба 1500 лева на Марио, който спаси човешки живот преди няколко дни. Момчето получи и фланелка на Гаджев, който му е любимият футболист.

„Веднага когато научихме за този случай и този симпатичен младеж, решихме че трябва да направим нещо. Смятам, че се получи доста добра инициатива, не става дума само за фланелката, а и за средствата. Мисля, че това е едно добро начало. Трябва да се помага на такива деца. Те трябва да се развиват и да изпълняват мечтите си. Аз съм много чувствителен човек и това много ме трогна. Това, което той е направил. Това, че той е мой фен ме накара още повече да се заема с тази инициатива. Много се радвам, че все още има такива деца. Дано повече хора вземат пример от него. Трябва да си помагаме, ние сме един народ и няма кой друг да ни помогне. Той може да стане голям човек“, коментира развълнуваният Гаджев.

„Ласкае ме това, че имам почитатели сред подрастващото поколение. Аз му пожелах мечтите му да се сбъднат. Той трябва да се бори за тях, аз съм сигурен, че ще го направи. Оставих си телефона и им казах, че когато имат нужда от нещо, винаги могат да ми се обадят. Винаги могат да се обърнат към мен и към клуба ни. В бъдеще те могат да дойдат при нас, да гледат някой мач. Ние също може да бъдем инициативни и да отидем до Белоградчик“, завърши Владимир Гаджев.