„Това е една чудесна инициатива, радващо и похвално е, че всички поканени треньори дойдоха. Това показва тяхната съпричастност. Аз съм убеден, че това е пътят, по който хората, които са популярни могат да бъдат полезни”, заяви бъдещият национален селекционер по баскетбол Константин Папазов, след като воденият от него Отбор на треньорите победи сборния журналистически тим Media United 5:3. Благoтворителният мач бе част от инициативата за набиране на средства за децата аутисти и недоносените деца.

„Затова съм благодарен, че бях поканен да бъда треньор на този звезден отбор. Най-важното е, ако можем да бъдем полезни на тези деца с нашата доброта. На мен ми се иска целогодишно, а не само по Коледа лицата на българския спорт да показват доброта и да са инициатори на такива кампании. Има хора, към които съдбата не е била благосклонна и ние трябва да им помагаме”, каза още Тити.

„Желая на всички българи да са здрави, защото това е най-важното в живота на човека. И да бъдат щастливи с успехите на своите любими отбори. По Коледа стават чудеса! Аз съм щастлив, че видях днес тези треньори, които влизат в някакви микроежби по време на мачовете, че днес бяха заедно. Ако успеем всички в българския спорт да бъдем заедно, а на терена да бъдем не врагове, а съперници българският спорт ще отиде много далеч”, добави ексцентрикът.

„100-процентов съм в управлението на футболните отбори. Как да Ви кажа – лесно е с треньор като мен, а още по-лесно е с такива играчи. Бях си научил урока – не трябва да сменям Любо Пенев. Вратарят ни, и той се представи добре момчето (б.р – Йордан Йорданов). Изобщо участието на целия щаб на националния отбор по футбол бе решаващо. Но както казват моите колеги – играчите спазиха тактическите ми указания на 100 %, момчетата няма да плачат в съблекалнята и съдията явно бе добър”, коментира представянето на своя отбор Тити Папазов.