Треньорът на дублиращия отбор на Черно море Станислав Стоянов остана изключително доволен от победата срещу дубъла на ЦСКА в София вчера. 

„Моряците” се наложиха с минималното, но достатъчно 1:0 с попадение на Илиян Неделчев в 78-ата минута.

„Изключително съм доволен от факта, че в рамките на седмица успяхме да победим първо Левски във Варна и вчера ЦСКА в София. Заслугата е на момчетата, които се справиха перфектно.Срещу ЦСКА отборът ни стоеше доста добре, в дефанзивен план доста компактно. Не дадохме възможност на ЦСКА да имат кой знае какви ситуации. В крайна сметка ние се възползвахме от нашите възможности, за да се поздравим с успех. В следващия кръг играем със Славия във Варна и се надявам да продължим с доброто представяне”, заяви Стоянов.

"Школата на Черно море е една от най-добрите в България. Не мога да си обясня, ясно е, че треньорите на първия отбор искат да имат готови футболисти на нивото на мъжете, но това няма как да стане. Момчетата с по-силен характер и по-голяма воля успяват за се наложат, но това са единични случаи", допълни той.

"Очаквам Лудогорец да се представи добре на "Анфийлд", а защо не да вземе и точка", завърши специалистът по повод предстоящия мач от Шампионската лига между Ливърпул и Лудогорец.