Треньорът на Спартак Симеон Христов си дава сметка в колко трудна група попадна неговият тим след жребия за Шампионската лига по плажен футбол, но се надява на достойно представяне.

Спартак попадна в група F на турнира, където още са шампионът на Италия - Милан, първенецът на Франция - Марсилия и победителят в полския шампионат Грембах. Спартак ще започне срещите си на 3-ти юни, след което на тима предстоят двубои на 4-ти и 5-ти.

„Нормално приемаме жребия. Това е реалността. От една страна има известна доза разочарование. Имаше далеч по-поносими противници. От друга страна участваме, за да си премерим силите с най-силните отбори. Мотивирани сме да се представим достойно.“

„Ние все пак сме и аматьори. Ежедневно се събираме да тренираме на южния плаж. Изказвам специални благодарност към коцесионера на плажа, който ни позволи да си изградим тренировъчно игрище”, заяви Симеон Христов в интервю за „Морски гонг” . Той разкри, че в събота Спартак ще играе контролна среща с варненския „Вяра Надежда Любов”.

Чуйте цялото интервю с треньора в приложения звуков файл.