През уикенда в Бургас се проведе приятелски футболен турнир за деца. Събитието премина без допускане на публика и при спазване на всички други епидемиологични мерки, посочени в заповедта на Министъра на здравеоопазването. 
   
Официални гости при награждаването бяха: Зам.-Кмета по спорта на Община Бургас, г-жа Диана Саватева, Председателя на постоянната комисия по спорта на Община Бургас - г-н Йордан Георгиев и новият шеф на Зоналния съвет на БФС – Бургас - г-н Калоян Панайотов. 

Част от спонсорите на турнира също уважиха събитието в лицето на Иван Митов от Планекс Бургас ЕООД, Красимир Бонев - Регионалния мениджър на водички Девин ЕАД, Тодор Иванов - зонален мениджър на водички Девин ЕАД, Стела Бакалова – представител на водички Девин Гала, Красимир Киров и Весислав Илчев от Красико спорт. 

Всички те с голям интерес изгледаха финалните двубои, поздравиха децата за добрата игра, старанието и спортния дух.

Всяко дете получи златен медал и грамота с логото на организаторите ДФК „Звездичка” и Община Бургас. Отборите получиха купи и флагчета за участието си, отличени бяха и играчи с индивидуални награди.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.