В първото издание на турнира за Суперкупата на Попово тимът на “Цирка на стадиона” надигра с 4:3 като гост ФК “Камен” и грабна първи трофей в своята история. Пред над 150 зрители за първи път от 1996 г. се игра футболен мач в стражишкото село Камен и то какъв. Момчетата от Камен бяха безупречно подредени и противодействаха добре на “Цирка на стадиона”.

Голмайстори на тима от Попово бяха Стилиян Станчев, който се отчете с 2 гола, а младите Руслан Рашков и Ангел Тодоров добавиха по 1 гол. За тима на “Камен” с хеттрик се отличи легендарният капитан на “Ботев” (Копривец) Красиян Кирилов. Красиян показа огромна класа и надигра тотално опитния капитан на “Цирка” Кирил Кирилов, информира sport-vt.com.

“Поздравления за всички “циркаджии”, както и за тима от Камен, който игра на ниво! Трябва да бъде отличен вратарят Васил Обретенов, който се отчете с няколко авторитетни намеси. Светослав Атанасов и Стилиян Станчев обаче бяха над всички, а играч на мача е Красиян Кирилов. За наесен няколко човека от “Цирка” ще преминат в “Камен” и тимът ще бъде то”, съобщиха от Фк “Цирка на стадиона”.

“Циркът” започна в следния състав: Васил Обретенов, Недко Стаменов, Кирил Кирилов (к), Светослав Атанасов, Добромир Стефанов, Павлин Иванов, Ведат Велиев, Кольо Димитров, Руслан Рашков, Стилиян Станчев и Хюсеин Хюсеинов. През втората част в игра се появиха Виктор Тодоров, Ангел Тодоров, Ивайло Григоров, Георги Масълски, Владислав Ивов И Явор Георгиев, а Никола Неделчев не успя да дебютира, защото имаше други ангажименти.