Ден преди началото на първенството компютърът на Gong.bg имаше нелеката задача да подреди отборите в класирането на случаен принцип, защото всички бяха още с 0 точки и 0:0 голова разлика. Не щеш ли, на дъното на таблицата се озова отборът на ...Левски. Разбира се, не закъсняха обажданията от възмутени читатели, подозиращи зловредна намеса в работата на машината с цел подигравка с любимият им тим.

Оказа се, подигравката дойде по-късно и то не откъде да е, а от самите футболисти в „синьо“, успели да докарат славния отбор, вече съвсем реално, до последното,ама най-последното място в класирането. От всички 14 отбора в групата, няма друг, който да не е спечелил поне точица в първите два кръга. А това, ако не е подигравка с Левски - здраве му кажи.

Разбира се, подобно нещо едва ли е проблем за доста от футболистите на „сините“. Та много от тях досега са били в отбори, не само изпаднали, но и играещи редовно във вторите дивизии на своите страни. Ако някой пък е стигнал до по-сериозен отбор като Евертън, въобще не е попадал в групата за мачовете. Така че, за много от сегашните манекени в синьо, няма нищо по-нормално от това да участват в предстоящото този уикенд дерби на дъното в българския футбол - Пирин Гоце Делчев-Левски.