Наставникът на Септември Симитли Йордан Боздански остана недоволен от представянето на някои от играчите си в контролата с Левски, загубена с 2:4 в Самоков и обяви, че ще има освободени. В същото време той чака и нови попълнения, а едно от тях би трябвало да е вратарят Александър Любенов, който през пролетта пази в Симитли. 

"Ние досега имаме само едно полувреме в подготовката си, така че съм доволен като резултат, но не и от представянето на някои хора. Направих смени на всички постове, но пак ви казвам, че от някои съм недоволен и в понеделник ще се разделяме." 

"Чакаме нови попълнения, затова трябва да се разделим с някои от наличните. Искаме да направим силен отбор, който да се представи достойно в Б група. Очакваме шестима нови, така че вероятно ще се разделим с шестима от настоящия състав." 

"Миналата година взехме вратаря на Левски Александър Любенов в Симитли, тази година може би ще го вземем пак. За други юноши просто не сме говорили, но може би ще има някакъв интерес към тях. От селекцията ни зависи дали ще се борим за оцеляване, или ще атакуваме А група." 

"Имаме разговори с доста опитни футболисти, надяваме се да дойдат и да подсилят отбора. Все още няма да играем в Симитли, защото още полагаме тревата, но се местим в Крупник, защото там стадионът е страхотен", сподели Боздански.