Най-важното за Спартак са нашите фенове.Те показаха, че си обичат отбора. Те ни дават голям стимул. Тяхната подкрепа за мен е по-важна, отколкото финансовия стимул. Това сподели в интервю за "Морски гонг” по Дарик треньорът Атанас Атанасов, който събира "соколите” за старта на подготовката за новия сезон в понеделник..

"Останах в Спартак, защото съм поел ангажимент към тези футболисти, с които работих досега. Все пак сме изградили отбор и ако  бях предпочел да отида другаде отново щеше да се наложи да започвам отначало."

"Имам уверение от ръководството, че бюджетът на отбора за предстоящия сезон ще бъде в нормални рамки. Имам карт бланш да вземем още 4-5 футболисти”, каза още Орела.

Той ще привлече двама централния защитници, единият от които е юношата на Спартак Калоян Иванов, двама крайни бранители, вътрешен халф и краен нападател. Трима от играчите са известни и опитни футболисти. На проби ще пристигне млад футболист от Вихрен.

От сряда вече фирма се е заела с поддръжката на терена на стадиона, като са гарантирали, че до първия мач той ще бъде в едно много добро състояние.

Чуйте цялото интервю с Атанас Аттанасов-Орела в прикрепения звуков файл.