Старши треньорът на ПФК Бургас Ангел Стойков заяви, че бургазлии нямат амбиции за влизане в А група. Това специалистът обясни след загубата като гост на Монтана с 0:1, като честити и успеха на домакините.

„Честитя победата на Монтана. Имахме своите положения, които за съжаление не успяхме да реализираме. Червеният картон на Любенов е безспорен. Глупава постъпка от опитен футболист. Той ще си понесе наказанието за това“, започна Стойков.

„Иначе искам да благодаря на всички останали момчета, които играха страхотно, бориха се до последно, нямам никакви забележки към тях. Двубоят не беше от някакво изключително качество, но в Монтана има футболна обстановка, която предразполага. Искам да заявя най-категорично, че нямаме амбиции и апетити за „А” група. Играем мач за мач. Стремим се да побеждаваме във всяка среща. Това е нашата цел”, коментира още Ангел Стойков.

Треньорът на бургазлии благодари на журналистите от град Монтана, които определиха дебютантите в професионалния футбол като изключително стойностен отбор, който може да обърка много сметки.