Кметът на Брестник Георги Козов беше видимо доволен въпреки загубата на неговия тим от Левски. Той не скри, че симпатизира на Локо Пд и дори се снима с легендата Христо Бонев специално за Gong.bg.

- Г-н Кмете, въпреки загубата не изглеждате недоволен.

- Аз съм доволен от играта на момчетата. Играха добре. В един мач трябва да имаш като отбор и шанс. Първит им гол бе грешка на вратаря Личев. Второто полувреме ударихме греда, а веднага след това ни вкараха втори гол. В общи линии отборът се представи много добре и ще бъдат възнаградени момчетата за хубавата им игра.

- Публиката ви остана ли доволна?

- Аз бях на трибуната и всички, които бяха там дадоха много добра оценка за играта на отбора на Брестник.

- Не ви ли е яд, че мача не се игра в Брестник ?

- Ако беше този мач в Брестник атмосферата щеше да е много по-добра. Много повече хора щеше да има на мача. Дай Боже можеше да стане да отстраним Левски.

- Доколкото разбрах теренаът в Брестник е готов. Ще може ли напролет да го използвате?

- Да. Всичко е подготвено. Остава само тревата да израсне и да се заздрави и напролет мачовете ще ги играем в Брестник.

-

 Харесва ли ви този вид на турнира за Купата на България „Форд Мото- Пфое” ?

- Това решение за турнира е много добро. Така по- слабите отбори могат да покажат на по- големите, че и те имат достойнство да играят за Купата на България.

- Ще има ли Брестник полза от среща с отбор като Левски?

- Това беше моята мечта и тя се сбъдна. Да се срещнем на този етап с Левски. Тази среща ще даде на момчетата възможността напролет да започнат първенството с по- голямо достойнство.

- Имате ли някаква друга мечта свързана със спорта?

- Мечтата ми е да направим един хубав отбор. Да радваме с хубава игра не само населението на Брестник, но и на цяла България, с хубава и прилична игра.

- Какъв футбол изповядвате в Брестник?

- Нашият отбор е съставен от млади момчета, с изключения на Танчовски и вратаря Личев. С тях работи един голям специалист – Иван Маринов- Маслара. Ако той продължи да работи с отбора на Брестник, очакваме много хубави резултати.

- Ще коментирате ли Левски като ваш противник?

- За мен Левски не играха както трябва. Не знам, май ни бяха подценили, но Левски не е шампионът, който трябваше да видим днес на стадион „Локомотив”.